Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Οδοντιατρική φροντίδα, προσιτή για όλους στη Νάξο, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη






Ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος για ξενοδοχεία 

ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Αθήνα Ιούνης 2014
ΠΡΟΣ : Μέλη Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου
ΑΠΟ : Μανόλη Χατζηπέτρο
Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Στις δύσκολες περιόδους ύφεσης που διανύουμε, θα ήθελα ολόψυχα να ευχηθώ σε όλους σας να είναι δημιουργική και εποικοδομητική η νέα τουριστική περίοδος που ήδη ξεκίνησε.
Πρώτο μέλημα όλων μας θα πρέπει να είναι η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και παροχών, που προσφέρουμε, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Δεν θα πρέπει όμως να αμελήσουμε την προστασία της περιουσίας σας, όπου σε πολλές περιπτώσεις την περσινή σεζόν, απειλήθηκε με ατυχή και δυσάρεστα γεγονότα, τα οποία συνέβησαν σε συναδέλφους σας, στοιχίζοντας τους αρκετές χιλιάδες ευρώ.
Η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης και η εξασφάλιση της επιχείρησης σας από απρόβλεπτους κινδύνους, μπορεί να μην είναι υποχρεωτική, είναι όμως αναγκαία.
Έχω επιλέξει να συνεργάζομαι με μία από της μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες, την Ευρωπαϊκή Πίστη. Μέσω της Ευρωπαϊκής Πίστης μπορώ να σας προσφέρω ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, καθώς και ειδικά προνόμια τα οποία εξασφάλισα για σας.
Σας ενημερώνω ότι από μέσα Ιουνίου θα βρίσκομαι στο νησί μας, για να σας αναλύσω τις παροχές που προσφέρονται για την προστασία της επιχείρησής σας. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μου για κάποια προγραμματισμένη συνάντηση, χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους σας.
Με τιμή,
Μανόλης Χατζηπέτρος
Διακεκριμένος Ασφαλιστικός σύμβουλος
Τηλ. 210 9013870 – 2285061840 Fax 210-9213448 Κιν. 6942 557 799


 




Δεν υπάρχουν σχόλια: