Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ από τους Burger Project Κυριακή 17/7 | Ώρα 20:00 | Πύργος Μπαζαίου

Μετά το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» και την περιοδεία τους στον Γαλαξία, οι Burger Project βάζουν τα μαγιό τους και ταξιδεύουν στις Κυκλάδες για τρεις «γαλαξιακές» διαδραστικές συναυλίες, στη Πάρο, Τήνο και Νάξο. Τo συγκρότημα καταφέρνει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο να μεταφέρει στα παιδιά τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας.  Θα απολαύσουμε   τραγούδια από το.......
πολυαναμενόμενο καινούργιο τους album που θα κυκλοφορήσει σύντομα, αλλά και πολλές γνωστές επιτυχίες από το «Μαμά θα κάνω Μπάντα». Ο χορός, η μουσική ακρόαση και το τραγούδι θα κρατήσουν συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους, ενώ δεν θα λείψουν τα διαδραστικά αυθόρμητα παιχνίδια μέσα από τα οποία τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση. Βάλτε βολικά παπούτσια λοιπόν,  καθαρίστε τις φωνητικές σας χορδές και τρέξτε να περάσετε καλά!

Οι Burger Project (Αλέξανδρος Ιωάννου, Αλέξανδρος Γεωργουλόπουλος, Αθανάσιος Κοσμίδης, Σπύρος Μοσχούτης) είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές του εμφανίσεις.
Πύργος Μπαζαίου: 12ο χλμ. Οδού Χώρας Νάξου-Αγιασσού | Τηλ. 22850 31402

Δεν υπάρχουν σχόλια: