Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

κ. Πρωθυπουργέ μη τον αδικείται βάλτε τον στην θέση … που του ταιριάζει!!!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός e-mail: prevejohn@gmail.com
Έκπληκτοι παρακολουθούμε τις άμεσες και "πολλάκις" σε συχνότητα διαδικτυακές αντιδράσεις του γνωστού αναπληρωτού υπουργού υγείας σε όποιον τολμά να κριτικάρει την κυβέρνηση των ...Δήθεν Αριστερών. Αντιδράσεις με τα λεγόμενα και τα γραφόμενα του τα οποία τις περισσότερες φορές ξεπερνούν τα όρια της ευπρέπειας και φλερτάρουν με αυτά
της πολιτικής αλητείας και συνολικά με το εν γένει παρουσιαστικό του μας θυμίζει  "κουραδόμαγκα" μπορεί και κουτσαβάκι άλλων εποχών.

Συγχωρέστε με για την φρασεολογία και τους χαρακτηρισμούς μου αλλά ο εν λόγω κύριος ... πετάγεται σαν τον Μαϊντανό .... (για να μη πω την άλλη γνωστή λαϊκή φράση) και τουιτάρει  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επί παντός επιστητού και όλων των θεμάτων τις περισσότερες φορές τραμπουκίζοντας και στοχοποιόντας όσους τολμούν να αμφισβητούν τα λεγόμενα και τα πεπραγμένα του μεγάλου φυλάρχου και των επιτελών του.

Όλοι γνωρίζουμε τα μεγάλα προβλήματα του υπουργείου που ηγείται και είναι απορίας άξιον αν και πότε ασχολείται με αυτά γιατί αυτή η δικτυακή του αμεσότητα μας δίνει την εντύπωση ότι ολημερίς κι ολονυχτίς σερφάρει λειτουργώντας ως αιχμή του δόρατος των σύγχρονων αριστερών Κατσαπλιάδων πρώτον για την γελοιοποίηση ή και τον εκφοβισμό όσων έχουν διαφορετική άποψη από αυτούς και δεύτερον και κυριότερο για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα πραγματικά της προβλήματα!

κ. Αναπληρωτά υγείας πιστεύω ότι με τέτοια προσόντα αδικείστε στην συγκεκριμένη θέση μιας και από ότι λένε οι ασθενείς αλλά και οι υφιστάμενοι σας γιατροί και νοσηλευτές το έργο σας είναι ΜΗΔΕΝΙΚΟ οπότε καλό θα είναι να ζητήσετε από τον Πρωθυπουργό να δημιουργήσει και να σας βάλει στην κατάλληλη θέση δηλ. στο υπουργείο Γκαιμπελισμού & Κιτρινισμού όπου είναι σίγουρο ότι θα διαπρέψετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: