Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρωθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά την Τσικνοπέμπτη (16/2) η εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΕΑΣ Νάξου - ΑΕΣ ΑΕ σε Συνεργασία με το Δήμο Γαλατσίου στο Δημοτικό ΑΘλητικό Κέντρο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ).
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου διοργάνωσε για δεύτερη διαδοχική χρονιά, παραδοσιακό γλέντι με επίκεντρο τα Ναξιακά προϊόντα (τυρί, κρέας  πατάτες) που συνοδεύτηκε από νησιώτικη μουσική και χορό. Από το πρωί της Τσικνοπέμπτης ο chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων... ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Δωδεκανήσου Στέλιος Κορρές προετοίμασε πλούσια εδέσματα με βάση τα προϊόντα της Νάξου. 
Την διασκέδαση των χιλιάδων επισκεπτών ανέλαβε η Ελένη Λεγάκη και το συγκρότημά της ενώ χορευτικό συγκρότημα από το Σύλλογο Κυνιδάρου, ανέδειξε τοπικούς χορούς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος και Διευθύνων
Σύμβουλος της ΕΑΣ Νάξου Δημήτρης Κάπούνης, ο Γενικός Διευθυντής Μιχάλης Βερνίκος, εκπρόσωποι φορέων της Νάξου του Δήμου Γαλατσίου που είχε και την συν διοργάνωση της μεγάλης γιορτής για τους Ναξιώτες.
Η διοίκηση της ΕΑΣ Νάξου ευχαριστεί το Δήμο Γάλατσίου για την άψογη διοργάνωση και συνεργασία.
Την Blue Star Feerries που για μία ακόμη φορά μετέφερε δωρεάν τους συμμετέχοντες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Και όλους τους Συλλόγους Νάξου  της Αθήνας που συμμετείχαν  με φυσική παρουσία των εκπροσώπων τους

Με εκτίμηση για την 
ΕΑΣ Νάξου - ΑΕΣ ΑΕ

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Δημήτρης Καπούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: