Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Στη μάχη του κυπέλλου ο Πανναξιακός υποδέχεται (ξανά) την Σαντορίνη

O Πανναξιακός την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών.

Πανναξιακός και η Σαντορίνη προέρχονται και οι δύο από ήττες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, με την ομάδα της Νάξου να έχει προβάδισμα 9 βαθμών από τον ..
ΑΟ Θήρας,στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης, οι δύο ομάδες αναμένεται να αγωνιστούν διαφορετικά από την αναμέτρηση της 4ης Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα καθώς ο αγώνας είναι νοκ-άουτ και ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για το FINAL 4.

Η αποστολή της Σαντορίνης αναμένεται να φτάσει στη Νάξο σήμερα (Τρίτη) το απόγευμα με τον τεχνικό του ΑΟ Θήρας, Απόστολο Οικονόμου να έχει στη διάθεσή του και την Όστοϊτς που απουσίαζε από την προηγούμενη αναμέτρηση λόγω τραυματισμού.

Από την πλευρά του Πανναξιακού, ο προπονητής Γιώργος Ρούσης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών ή τραυματισμών και έχει δουλέψει πολύ πάνω στο συγκεκριμένο αγώνα καθώς το final 4 του κυπέλλου ήταν και παραμένει ένας από τους αρχικούς στόχους της ομάδας. Συγκεκριμένα τόνισε στο volleyball.gr: «Μέσα σε λίγες μέρες δίνουμε άλλο ένα δυνατό παιχνίδι που κρίνει πολλά. Είναι μέσα τους στόχους μας να παίξουμε στο F-4 του Κυπέλλου και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας αλλά θα πρέπει και εμείς να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

Μεγάλη είναι και η κινητοποίηση των οπαδών του Πανναξιακού που θα δώσουν βροντερό παρόν στο κλειστό της Νάξου, καθώς ολόκληρο το νησί ζει σε ρυθμούς κυπέλλου τις τελευταίες μέρες.

Η έναρξη του αγώνα έχει προγραμματιστεί στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης και η είσοδος σε μαθητές είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: