Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΌΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΤΩΝ ΝΑΞΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ)

Στις 4 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Σάββατο, έγινε η κόπη της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η βραύβευση των νέων φοιτητών, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Απολλωνιατών Νάξου, όπου παρευρέθηκε πλήθος κόσμου ,όχι μόνο Ναξιωτών, αλλά και διακεκριμένων φίλων της Νάξου και

των Κυκλάδων. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απολλωνιατών κ. Κωνσταντίνος Ανδρής και στη συνέχεια ο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου κ. Αντώνης Χωριανόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες και στις παρεμβάσεις του Συλλόγου για το βιολογικό καθαρισμό και Αλιευτικό έργο του Απόλλωνα και υπογράμμισε την αναγκαιότητα των Κυκλάδων να γίνουν χωριστή περιφέρεια, με την ονομασία <<Κεντρικό Αιγαίο>>.


   Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, η ιστορική προσωπικότητα και ήρωας της εθνικής αντίστασης κ. Μανώλης Γλέζος, η πολιτική ηγεσία του Νομού κ. Νίκος Σιρμαλένιος και κ. Νίκος Μανιός, βουλευτές του Σύριζα, ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, οι  Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Γαλατσίου κ Ν. Μαγκανάρης, κ. Μ. Ελευθερίου, κ. Β. Μαγκανιώτης και ο Πρόεδρος της Ε.ΚΥ.Τ κ. Λέπουρας, Πρόεδροι Συλλόγου και εκπρόσωποι φορέων.
Αντώνης Χωριανόπουλος 













































Δεν υπάρχουν σχόλια: