Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Το ταξίδι μας ξεκινάει...Το ολοκαίνουργιο cd μας θα κυκλοφορήσει σύντομα!

Θανάσης Περιστεράκης στιχουργός Το ολοκαίνουργιο cd μας θα κυκλοφορήσει σύντομα! Εικόνες και συναισθήματα αγκαλιασμένες με πανέμορφες μουσικές ξετυλίγονται γύρω από τα νησιά μας,τη θάλασσα,τα κύματα,τα γλαροπούλια,τον έρωτα,την αγάπη, τη λαχτάρα,το δάκρυ,τη προσμονή, την υπόσχεση!
Σε μια εποχή άνυδρη, κουραστική, πρόχειρη, κονσερβοποιημένη και γεμάτη ψέμματα αποφασίσαμε να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να γλεντήσουμε, να κρατήσουμε σφιχτά τις αξίες μας,τις αλήθειες μας, τις παραδόσεις μας, το
πολιτισμό μας!
Τα πλοία που θα μας σεργιανίσουν στη χαρά στο λατρεμένο μπλέ του Αιγαίου,στο γαλάζιο του Ιονίου,αλλά και στα υπέροχα νησιά μας, είναι της ZANTE FERRIES!
Οι κορυφαίες κι αγαπημένες μας ερμηνεύτριες του παραδοσιακού μας χώρου σαλπάρουν όλες μαζί για ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ μας!
Τα ξενύχτια, οι θυσίες κι ο κόπος γι αυτό που κάναμε επί μήνες ολόκληρους με τον φίλο μου Γιάννη Ανδρή,αλλά και με το συνεργάτη μας το Νίκο Δρακάκη που ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ενορχήστρωση και τους καταπληκτικούς μουσικούς που έπαιξαν στο cd,μας δικαίωσαν!
Ενα μαγικό ταξίδι που πιστεύω πως θα μαγέψει κι εσάς!
“ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ” ...μας, μόλις αρχίζει...
Πανέμορφη βδομάδα να έχετε! Την αγάπη μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: