Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ πρ. ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Καταγγέλουμε  την  τραμπούκικη και θρασύδειλη επίθεση του γνωστού φασιστοειδούς Τζήμερου ο οποίος στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 11 Μαϊου επιτέθηκε και χτύπησε το στέλεχος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, Αλεξάνδρα  Μπαλού αφού προηγουμένως ξήλωσε  τις αφίσσες του ΠΑΜΕ   για την απεργία της 17 Μαϊου. ....
 Τέτοιες φασιστικές  συμπεριφορές αποθρασύνονται από τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων  οι οποίες προωθούν και ψηφίζουν αντεργατικούς νόμους  με αποκορύφωμα τη Συμφωνία-4ο Μνημόνιο, που  η αριστερή!!! κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προωθεί για ψήφιση στη ΒΟΥΛΗ και η οποία εξαθλιώνει συνταξιούχους, εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα.
Επίσης βάζει ταφόπλακα  σε θεμελιώδη εργατικά, λαϊκά δικαιώματα  όπως η  ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και η ελεύθερη διακίνηση ιδεών.
 Καταγγέλουμε  την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως   ηθικό αυτουργό και συνένοχο  των ΤΖΗΜΕΡΩΝ. 
               Δηλώνουμε ότι το ταξικό εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα έχει πείρα στην αντιμετώπιση κάθε είδους εχθρού των λαϊκών αγώνων είτε πρόκειται για Κυβερνήσεις και νόμους  είτε για ψευτονταήδες τραμπούκους φασίστες, χρυσαυγίτες  και τις μεταλλάξεις τους.


                                         Για το διοικητικό Συμβούλιο


           Ο Πρόεδρος                                    Η Γενική Γραμματέας.


     Αντωνίου Γιάννης                                    Τσάρα  Χριστίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: