Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.)

  Στο αγωνιστικό σκέλος, πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν ο Γιώργος Αλυφαντής που τερμάτισε πρώτος στην απόσταση σπριντ  και ο ΜανούσοςΒιζυράκης στην ολυμπιακή απόσταση. Στις γυναίκες αντίστοιχα νικήτριες ήταν η Χριστίνα Κοραή και η Χρύσα Λαούδη.  Στις σκυταλοδρομίες ξεχώρισαν οι ομάδες της EnergyRaces με τον Δήμο Χρονόπουλο και τον Γρηγόρη Σκουλαρίκη που κέρδισαν στη σπριντ απόσταση και η ομάδα  της Naxos Team με τους
Δημήτρη Μανιό, Μιχάλη Μανιό και τον Ανδρέα Δημητράκη, τον πρωταθλητή των μεσαίων αποστάσεων που τίμησε με τη συμμετοχή του τους αγώνες και έφερε την ομάδα του στην πρώτη θέση της σκυταλοδρομίας στην ολυμπιακή απόσταση.           Οι απονομές των νικητών των αγώνων έγιναν από τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη, τον Πρόεδρο του Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Μιχάλη Μαρούλη, τονΑντιπεριφερειάρχη Μεταφορών, Ακτοπλοΐας, Επικοινωνιών & Κρουαζιέρας και έπαρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη, τον Αντιδήμαρχο Μανόλη Πολυκρέτη, τον Αντιπρόεδρο του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Αντώνη Μανιό και εκπροσώπους άλλων φορέων.   
Ο Πρόεδρος οφείλει να ευχαριστήσει θερμά όσους εργάστηκαν και συντέλεσαν στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και τους χορηγούς του 10ου Νάξαθλον και ειδικότερα:
Τον Ποδηλατικό Όμιλο Νάξου, τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου, το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Νάξου, την Blue StarFerries, το Λιμεναρχείο Νάξου και ιδιαίτερα τον Λιμενάρχη κ. Αλέξη Αποστολόπουλο, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και τον Πρόεδρό του κ. Νικόλαο Σέργη, το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου και τον Διοικητή κ. Τζιμπογιάννη Νικόλαο, την ΕΑΣ Νάξου, την Ποτοποιία Βαλληνδρά, το Τυροκομείο Πιτταρά, την Ποτοποιία Προμπονά, το Super MarketΚουτελιέρης, το κατάστημα δερμάτων Παγώνης, το κατάστημα PowerSound Naxos, το κατάστημα RealBike, την γκαλερί Aelia, τοcateringΚορρέ, το ξενοδοχείο PrincessofNaxosκαι τoAlmarestudios&rooms, την ταβέρνα «Στου Λιόφαγου» στη Μικρή Βίγλα και ιδιαίτερα τον Κώστα Λιόφαγο.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι αγώνες τριάθλουκαι συγκεκριμένα:Τα αθλητικά σωματεία του Ναξιακού Γυμναστικού Συλλόγου, του Π.Α.Σ. Νάξου και του Α.Μ.Σ.Φιλωτίου «Ο Ζευς». Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαγκρίου «Π.Ν.Ο.Ε.Σ» και ιδιαίτερα την υπεύθυνη της ομάδας των εθελοντών τη Μαρία Μανιού. Τον Μιχάλη Μανιό, τον Μάκη Καραμπίνη, την Βάσω Ζούλη και τον Βασίλη Βαλληνδρά για την ανιδιοτελή εργασία τους στην πραγματοποίηση του «Ναξαθλον 2017». Όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. και ιδιαίτερα τον Αντιπρόεδρο Αντώνη Μανιό, την Κατερίνα Σιδερή, τον Γραμματάκο Θωμά και τη Κεραμίδα Ελένη καθώς και το προσωπικό του Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. και συγκεκριμένα την Ειρήνη Φύτρου, τη Χριστίνα Σοφικίτη, τον Τάσο Βάβουλα, την Ειρήνη Μαύρου, το Μανώλη Σαντοριναίο και το Στέργιο Κουλτσιάκη.



   «Η επιτυχία των αγώνων είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας και της κοινής προσπάθειας των διοργανωτών, των εθελοντών, των αθλητών και των χορηγών που στήριξαν τον θεσμό αυτό και γι αυτό τους ευχαριστούμε θερμά. Με πολλή δουλειά, με πνεύμα ομαδικότητας, μεράκι και αγάπη για τη Νάξο μπορούμε να επιτύχουμε πολλά και το καταφέραμε! Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο 10οΝάξαθλον και ειδικά όσους ταξίδεψαν από άλλες πόλεις. Θα είμαστε και του χρόνου έτοιμοι να τους υποδεχθούμε ξανά, όπως και πολλούς ακόμη φίλους που επιθυμούν να ανακαλύψουν την σπάνια φυσική ομορφιά των παραλιών και του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού μας» δήλωσε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Μιχάλης Μαρούλης.


Με απόλυτη επιτυχία οργανώθηκεγια μια ακόμη χρονιά ο αγώναςτριάθλου με την επωνυμία «10ο Νάξαθλον» από το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.) και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριάθλου. Έχοντας καταστεί πλέον θεσμός, ο αγώνας προσέλκυσε αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι για μια ακόμη χρονιά έμειναν ικανοποιημένοι από την άρτια διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: